Про це пише «Ulvovi.info».

«Не всі однозначно відгукуються про містичну та місцями моторошну відео роботу. До слова, кліп повністю відзняли у Львові. Зйомки проходила в 3-х локаціях: спочатку дівчина прогулюється Личаківським кладовищем, далі опиняється в старій квартирі, як виявилось згодом, це квартира бабусі Христини. Більша частина кліпу відзнята на Високому замку», - йдеться в повідомленні.

Сама виконавиця зазначила, що пісня для неї особлива. Це історія містичного, потойбічного кохання, яка змусить заплакати кожного. В основі пісні, за словами Христини, вірш шотландського поета Роберта Бернса, частину якого дівчина переклала самостійно.

Зазначимо, що Христина народилась у Дрездені в родині військового, тому за своє життя відвідала чимало країн. Окрім співу, дівчина займається моделінгом, а також брала участь в режисурі декількох кліпів для Юлії Нельсон, «Ноггано» та «Нервів».

Христина одружена із Юрієм Бардашем, солістом відомого українського гурту «Гриби». Подружжя виховує сина Георгія, який народився під час перебування сім’ї в Лос-Анджелесі.

Кліп відзняли у Львові в знак примирення, адже дівчина перебуває поза політикою. В Україні Христину знає мало хто, її пісні слухають переважно росіяни. Нині дівчина проживає в Києві, але чесно зізнається, що російський дух їй ближчий, аніж український.

ІА "Вголос": НОВИНИ