Народні депутати у четвер, 16 січня, розглянуть у повторному першому читанні законопроєкт щодо організації та проведення азартних ігор.

Про це йдеться у порядку денному, оприлюдненому на сайті Верховної Ради.

У повторному першому читанні планується розгляд чотирьох законопроєктів «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» (№2285-д, 2285-8, 2285-9, 2285-10). 19 грудня народним депутатам не вистачило голосів, щоб ухвалити законопроєкт у першому читанні. Парламентарії тоді ухвалили рішення відправити законопроєкт на доопрацювання в комітет.

Крім того, планується включення до порядку денного та ухвалення рішення щодо законопроєкту №2691 про внесення змін до Регламенту Верховної Ради щодо удосконалення законодавчої процедури.

У другому читанні депутати планують розглянути законопроєкт №0901 «Про повну загальну середню освіту», а також законопроєкти №1209-1 та 1210 про внесення змін до Податкового кодексу і деяких законодавчих актів щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві.

Нагадаємо, що в Уряді спрогнозували, що гральний бізнес збільшить держбюджет на 3 млрд.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ