Про це повідомляє російське видання «Народні новини».

За інформацією видання, виконавиця не захотіла розлучитися з улюбленим собакою навіть під час польоту та відмовилася підкорятися вимогам бортпровідниці.

Підкреслюється, що за правилами авіаперевезень, тварин слід перевозити у спеціальних клітках, однак Успенська відмовилася виконувати такі вимоги бортпровідниці.

У підсумку спалахнула сутичка: співачка відштовхнула співробітницю екіпажу.

Відтак екіпажу довелося викликати поліцейських, які не дозволили виконавиці полетіти.

Пізніше стало відомо, що Успенській все ж вдалося полетіти до Омська після того, як вона поміняла квитки в аеропорту на інший рейс.

У коментарі російському телеканалу «5 родной» Успенська оприлюднила свою версію подій. Так, за її словами, вона зайшла в літак, але дорогу їй перегородила бортпровідниця, як зажадала помістити собаку в переноску.

«У нас сумочка була в руках, тільки треба було її відкрити, а вона не давала цього зробити. Таку поведінку я вважаю нетактовною, тому мій директор попросив інших членів екіпажу замінити співробітницю під час обслуговування в бізнес-класі, але та пішла до командира екіпажу. Після цього мене і зняли з рейсу», – поскаржилась Успенськь.

Водночас Успенська припустила, що інцидент трапився через те, що вона попросила поміняти бортпровідницю.

Як відомо, Любов Успенська народилася в 1954 році у Києві. З початку 1990-х років живе в Москві та виступає з концертами в Росії.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ