Російському актору, відомому за серіалом «Останній з Могікян» Мухтару Гусенгаджиєву сьогодні дали 22 роки сурового режиму з примусовим лікуванням. Таке покарання актор отримав через знімання дитячого порно. Про це повідомляє ТСН із посиланням на телеграм-канал Mash.

Так, під час обшуків у Мухтара Гусенгаджиєва знайшли декілька відеозаписів з дитячим порно. Дві дівчинки дали свідчення, що актор їх розбещував.

Сам Гусенгаджиєв всі звинувачення відкидає та стверджує, що ні в чому не винен. За словами актора, вся ця історія затіяна тільки з однією метою.

«Вони хочуть відібрати мою квартиру на Котельницькій набережній у Москві», – впевнений артист.

Одна з потерпілих у справі Гусенгаджиєва - донька його племінника. Мухтар заявив, що його племінник і змонтував відео, аби його підставити.

Нагадаємо, що обвинувачений у педофілії Гусенгаджиєв перебував під вартою з вересня 2015 року. Засідання у його справі відбувалися у закритому режимі.

Мухтар Гусенгаджиєв відомий за ролями у серіалах «Останній з Магікян» і «Карпов», він також знімався у фільмах «Таємниця перевалу Дятлова», «Платон» та інших. Крім того, він є провідним фахівцем Федерації йоги Росії і володарем титулу найгнучкішої людини планети.

ІА "Вголос": НОВИНИ