Бійці Львівщини вважають, що «Будинок воїна», який 14 жовтня відкрили у Львові на вул. Короленка, 1а, краще передати на баланс Львівського історичного музею.

Про це сьогодні, 25 жовтня, під час сесії Львівської облради заявив сотник Майдану та боєць «Айдару» Володимир Правосудов (“Штурм”), передає кореспондент «Вголосу».

«Хочу звернутися до вас щодо майбутнього нашого »Будинку воїна« на Короленка, 1а, де колись знаходився так званий рускій дом. Ми 2016 року звернулись до голови облради щодо передання цього приміщення учасникам Революції гідності й учасникам бойових дій, — розповів він і додав: — У цьому приміщенні здійснили ремонт. Там відкрили »Будинок воїна«. А вчора перший заступник голови ЛОР Андрій Білоус сказав, що приміщення буде у користуванні комунального підприємства »Доля«.

Відтак воїн наголосив: »Ми, учасники бойових дій, вважаємо, що це приміщення має бути у користуванні Львівського історичного музею. Тут має бути місце пам’яті всіх Героїв російсько-української війни і нашої майбутньої перемоги. Тому просимо вас підтримати передання приміщення на баланс Львівського історичного музею та створення відділу «Будинок воїна».

Як писав «Вголос», 14 жовтня у Львові урочисто відкрили "Будинок воїна".

ІА "Вголос": НОВИНИ