Про доцільність такого рішення та нового керівника структури у коментарі «Вголосу» розповіла депутат Турківської райради Мирослава Калинич.

За її словами, після побиття студентів 1 грудня 2013 року та прийняття законів «16 січня» він не тільки подав у відставку, а й продовжував співпрацю з режимом Януковича. Зокрема, поділяв позицію голови райради щодо підтримки вищезгаданих законів.

«Я вважаю, що ця людина з тих, які куди вітер подує, туди вони й гнуться. Він з усіма добрий і вміє пристосовуватися. Прийдуть інші до влади, він буде з ними працювати. На своїй посаді, як і всі директори лісгоспів, буде вирубувати ліси. Нічого він змінювати не буде.  Тим більше, що ця структура підпорядкована облраді, - наголосила вона. – До речі, в  обласній раді є депутат з нашого району Михайло Дзюдзь, який керує нашим районом де-факто. Він вічний при владі від різних партій. Він зацікавлений керувати нашим районом, тому що він роки був при владі. І питання призначення Петренка на посаді – до Львівської облради, до Ганущина, Дзюдзя та інших. Адже вони всі між собою знаються, всі свої, однакові».

Як писала ГО «Громада та ініціатива», вчора, 13 червня, відбувся конкурс на посаду директора Турківського дочірнього лісогосподарського підприємства «Галсільліс». Конкурс одноголосно виграла людина, про «перемогу» якої на Турківщині говорили ще за півроку до конкурсу - Богдан Петренко.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ