Про це у програмі «Акценти» на телеканалі НТА заявив екс-віце-спікер, заступник Голови ВО «Свобода» Руслан Кошулинський.

За його словами, одним із найважливіших обов'язків влади, яка прийшла після Революції Гідності, було втілення та вдосконалення закону про люстрацію. І саме через те, що народним обранцям це не вдалося, зараз з'являються такі провокативні заяви.

«Якщо би вони реально це зробили, то таких людей би не було. Він не те що не має права говорити, взагалі треба дивитися, чому він не сидить», – зазначив політик.

На переконання Руслана Кошулинського, саме дії нинішнього керівництва держави дають можливість таким особам, як Михайло Добкін, знову прийти до влади. Адже на керівні посади призначають людей, які фактично нічого не тямлять у своїй роботі.

«У мене запитання: чи думає влада про те, що буде завтра? Чи лише про те, що потрібно продавати землю і отримувати за це гроші? А як щодо замків? Відповіді у мене немає. Нефахівець, якого поставили керувати цією галуззю, фактично знищує це все Це призводить до того, що такі особи, як Добкін, починають відкривати рот», – додав він.

Нагадаємо, народний депутат України від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін пообіцяв передати Польщі Олеський та Підгорецький замки, що у Львівській області.

;

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ