Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Віталій Кличко прокоментував чутки про можливе повернення його брата Володимира на ринг.

В інтерв'ю Abendzeitung нинішній мер Києва заявив, що його брат у розмові з ним назвав не особливо цікавою пропозицію стрімінгової компанії DAZN у 40 млн євро за повернення в бокс.

"Коли через кілька тижнів говорили про пропозицію в 80 мільйонів, я знову подзвонив і запитав: "Яка ситуація зараз?". Він сказав: "Це не пропозиція, яка змінює мою думку, може бути, я почну думати про це на 100 мільйонах ", - переказав слова Володимира Віталій Кличко.

Екс-боксер запевнив, що незалежно від рішення брата, він на сто відсотків його підтримуватиме, але переконаний, що йому не потрібні гроші, адже він вже багато заробив, і ті не будуть мотивувати колишнього спортсмена.

"Йому нічого доводити як боксеру. Він писав історію, він був одним із найвидатніших боксерів за всю історію. Для мене він не може виграти нічого своїм поверненням. Головне в житті не гроші, а здоров'я", - резюмував мер Києва.

ІА "Вголос": НОВИНИ