Про це повідомляє XSport.

«Друзі! Мені дуже приємно, що Україна прозвучить і буде увічнена в Міжнародному залі боксерської слави. Я вже в Канастоті в США, де в неділю відбудеться урочиста церемонія введення нових імен в зал слави. Тепер там буде і ім'я українського чемпіона!

Я вдячний всім, хто оцінив мій внесок в світовий бокс, хто поважає Україну за її досягнення. Також в музеї боксерської слави побачив легендарний ринг, який багато років стояв на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку, і на якому боксували Мухаммед Алі та багато інших легенд світового боксу. Серед їхніх імен знайшов і своє і брата.

Я щасливий, що ми з Володимиром колись боксували на одному ринзі з тими, з кого брали приклад, легендами, яких знають мільйони людей у ​​всьому світі», - розповів Віталій Кличко.

Нагадаємо, 10 червня в Канастоті (США) відбудеться урочиста церемонія, на якій «вічного» чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка офіційно включать до Міжнародної зали боксерської слави. Віталій Кличко переміг у голосуванні з першої спроби в номінації «Сучасні боксери» (ті, хто провели останній бій не раніше 1989 року).

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ