За словами вічного чемпіона WBC в суперважкій вазі, не факт, що це буде поєдинок з рукавичками. Кличко зазначив, що з Люїсом вони можуть зіграти в шахи. Цікаво й те, що це може статися у межах рингу.

«Ще раз хочу нагадати, моє завдання полягає в тому, аби в місті Києві відбулося якомога більше культурних та спортивних заходів. Зараз я роблю усе залежне, аби Всесвітній конгрес чемпіонів з боксу відбувся в Києві.

З Люїсом ми домовилися, що у нас може буде бій в шахи, а потім ми вийдемо в ринг. Можливо з рукавичками, але це вже буде маленька інтрига», - сказав Кличко в ефірі програми Сніданок з 1+1.

Як писав «Вголос», бій вічного чемпіона світу WBC Віталія Кличка проти екс-абсолютного чемпіона світу Леннокса Льюїса мав відбутись під час 56-го конгресу WBC, який вперше в історії прийматиме Київ - з 30 вересня до 5 жовтня. Це мав бути виставковий поєдинок у межах благодійного аукціону.

Згодом стало відомо, що «бій-реванш» між мером Києва Віталієм Кличком і Ленноксом Льюїсом не відбудеться, адже представники британця не отримували жодних пропозицій.

Пізніше Леннокс Льюїс запросив Віталія Кличка на свій вечір боксу Undisputed, який пройде 6 вересня в Лондоні.

ІА "Вголос": НОВИНИ