Сьогодні у школах та вишах нашої країни пролунав перший дзвоник, який ознаменував початок нового навчального року. Цей день святковий та хвилюючий, а особливо для тих, хто сьогодні вперше сяде за учнівську парту  чи  зайде у студентську аудиторію.

Шановні педагоги! У Ваших руках майбутнє нашої Батьківщини, бо саме Ви виконуєте найвідповідальнішу місію – навчаєте та виховуєте нову еліту держави. Низькій уклін Вам за виховання справжніх патріотів, які готові будувати та відстоювати незалежну Україну.

Вірю, що зерна науки, засіяні відданими педагогами, зростуть у юних душах щедрим урожаєм мудрості, натхнення та справжнього патріотизму і любові до рідної землі.

Пам’ятаймо, нашій молодій державі потрібна освічена та завзята молодь. Адже знання – це велика сила і могутня зброя, здатні  зробити нашу Україну могутньою та міцною країною.

Тож щиро бажаю усім освітянам міцного здоров’я, сил та наснаги, а всім школярам та студентам бажаю підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

З Днем знань!

З повагою голова обласної ради                                  Петро КОЛОДІЙ

 

ІА "Вголос": НОВИНИ