Блок Наталії Вітренко «Народна опозиція» заявляє, що готуються масові фальсифікації на майбутніх парламентських виборах і на виборах до місцевих рад різних рівнів.

Як повідомила прес-служба Блоку Наталії Вітренко «Народна опозиція», підставою для таких тверджень став інцидент, що стався вчора у Верховній Раді Криму, де заявка представника від «Народної опозиції» Валентини Попової по формальним причинам не була допущена до жеребкування із формування територіальної виборчої комісії на виборах в депутати Верховної Ради Криму. Саму Валентину Григорівну міліція не впустила до зали, де проходило жеребкування.

Як ствреджує прес-служба Блоку, «в якості однієї з причин було вказано, що кандидат від «Народної опозиції» «у віці».

Як зазначив представник Блоку Наталії Вітренко в АРК. Валерій Іванов, «якщо мова йде про вікові обмеження для державних службовців, то члени територіальної виборчої комісії не є такими».

Валерій Іванов також заявив, що Блок «Народна опозиція» звернеться до місцевого суду з протестом на незаконне рішення органів влади. До рішення суду з цього питання процес виборів до Верховної Ради Криму не може розпочатися.

Блок Наталії Вітренко «Народна опозиція» вбачає у тому, що відбулося, цілеспрямовану політичну провокацію, яка має за мету відсторонити опозиційні політичні сили від участі у виборчому процесі.

 Гаряча Лінія

ІА "Вголос": НОВИНИ