Про це повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил.

«Противник 14 разів порушував режим припинення вогню, з них 9 рази із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати провокаційні обстріли на Луганському, Донецькому та Маріупольському напрямках», - йдеться в повідомленні.

На Луганщині найактивніші бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське, де окупанти застосовували 122-мм артилерію та 82-мм міномети. Також поблизу Новозванівки ворог використав 82-мм міномети.

Активні дії противника були відмічені на Маріупольському напрямку. Захисників населених пунктів Водяне та Талаківка противник намагався атакувати під прикриттям 122-мм артилерії, а також 120 та 82-мм мінометів.

Об’єднані сили відкривали вогонь у відповідь та подавляли вогневі точки ворога.

Снайперський вогонь окупанти вели в районі населеного пункту Красногорівка, що на Донеччині. Завдяки вмілим контрснайперським заходам, українські військовослужбовці швидко змусили противника припинити вогонь.

«В ході бойових дій поточної доби два українських захисника отримали поранення. Втрати противника уточнюються», - зазначили в прес-центрі ООС.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ