Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

«Упродовж поточної доби, 11 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Російсько-окупаційні війська 10 разів порушували режим припинення вогню, з них 4 рази із забороненого Мінськими домовленостями озброєння», - йдеться в повідомленні.

Так, бойовики вдавалися до провокацій в районах населених пунктів Новотошківське та Піски, де відкривали вогонь із 120-мм та 82-мм мінометів. Активна оборона підрозділів об’єднаних сил тривала поблизу Новозванівки, Водяного та Гнутового, де використовувалась стрілецька зброю та гранатомети. Підрозділи Об'єднаних сил успішно подавили вогневі точки противника.

Крім того, окупанти намагалися вести снайперський вогонь в районі населеного пункту Тарамчук, що на Маріупольському напрямку. Контрснайперськими заходами українські військові швидко змусили противника припинити вогонь, зазначили в прес-центрі.

«Поточної доби один військовослужбовець отримав поранення та був евакуйований до медичного закладу», - йдеться в повідомленні.

Втрати російсько-окупаційних військ уточнюються.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ