Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozzoro, пишуть Наші гроші.Львів

Угоду уклали із київським приватним підприємцем Олексієм Остроглядом, який є технічним спеціалістом у Drive Service, бренд-менеджером у MARES Ukraine (дистриб’ютор італійського спортивного одягу) та співпрацює з Scuba School International. 3 2016 року Олексій Острогляд взяв участь у 28 тендерах на закупівлю спортивного спорядження та переміг у дев’ятнадцяти з них.

Згідно з угодою, підприємець продасть львівським військовим 9 найменувань спорядження для спеціальної підготовки військовослужбовців.

Найдорожче військовій частині обійдеться регулятор XTX200 DIN – 14 тис. грн за одиницю (42 тис. грн за три регулятори). Такий самий регулятор в спеціалізованих інтернет-магазинах коштує всередньому 11 тис. грн.

Також частина заплатить 21 тис. грн за дві пари ласт з відкритою п’яткою, тобто 10,5 тис. грн за одну пару. У договорі не вказано модель ластів, тому не можливо точно оцінити, наскільки ринковою є їхня ціна. В інтернет-магазинах якісні ласти з відкритою п’яткою коштують від 1,9 тис. грн до 6,4 тис. грн. А за понад 10 тис. грн продають карбонові ласти, які здебільшого використовуються для професійного підводного полювання та фрідайвінгу.

Військові придбали також шість балонів для занурення на 15 літрів 232 bar Faber-AQL (жовті) за 9,12 тис. грн кожен. Цікаво, що приватний підприємець Олексій Острогляд в листопаді минулого року продав такі самі балони військовій частині в Одесі за 5,6 тис. грн.

Окрім цього, військова частина замовила три консолі AQFт по 6,08 тис. грн кожен; два октопуси KRONOS – за 4 тис. грн штука; три маски IMPRESSION за 2,56 тис. грн; чотири компенсатори NICK p.L – 10,56 тис. грн та два ножі Diablo Professional – 1,76 тис. грн кожен.

ІА "Вголос": НОВИНИ