Про це у інтерв’ю «Вголосу» розповів військовий експерт, полковник запасу, екс-працівник оперативного управління Генштабу Олег Жданов.

«Є новий закон про деокупацію Донбасу, і судячи з того, які там терміни прописані, так звана АТО точно не закінчиться у 2018 році. Також цей закон навряд чи буде проголосований, бо він не відповідає жодній нормі міжнародного права. Єдина надія у цьому випадку на внутрішнє втручання з боку США, які якимось чином можуть вирішити цей конфлікт. Адже ні для кого не секрет, що американці використовують Україну, як метод тиску на РФ. Плюс – може відбутись непряма експансія США на територію України – будівництво розвідувальних та навчальних центрів, побудова військово-морської бази. Ось це єдина надія, що, в кінцевому підсумку, під тиском США та їхніх партнерів по НАТО, можливо, вдасться закінчити цю «антитерористичну операцію», - сказав військовий експерт.

Повністю матеріал  можна прочитати за посиланням: «Нічого особистого, тільки бізнес»: чому насправді АТО не визнають війною».

ІА "Вголос": НОВИНИ