Про це у розмовній студії «Правди. Наживо» заявив політичний експерт Олександр Антонюк.

«Будь-яка публічна діяльність публічної особи – чи Президента, чи народного депутата – завжди буде мати в основі елемент піару. Це є світова практика, ми не є унікальною країною. Тому мусимо дивитись, із чим він приїхав, які основні повідомлення дає суспільству, адже область стала майданчиком для спілкування усієї країни», – пояснив він.

Вчора разом із Петром Порошенком на Львівщину завітала і генерал-губернатор Канади Жулі Пайєтт. За словами політолога, такий візит свідчить про те, що ми й надалі можемо розраховувати на заокеанську підтримку:

«Канада – це перша країна, яка визнала незалежність України. І через це наші стосунки тільки зміцнюються. Якщо ми говоримо про те, чи можемо далі сподіватись на підтримку… я думаю, що так. Генерал-губернатор визначила роль нашої діаспори як однієї із найпотужніших та найвпливовіших. У цьому плані Канада – наш серйозний партнер».

Втім, як зазначив Олександр Антонюк, Україну підтримує не лише Канада. Найнадійнішими партнерами є ті країни, які колись також страждали від діянь Росії.

«Звісно, країни ЄС є нашими партнерами, але там є настільки тісні економічні зв`язки, що присутність російської п`ятої колони дається взнаки. Потрібно не забувати про балтійські країни – Литву та Латвію, вони також нас підтримають», – додав він.

Більше – у відео. Прямий ефір «Правди. Наживо» дивіться щобудня о 19.00 на телеканалі НТА.

ІА "Вголос": НОВИНИ