Про це зазначив на своїй сторінці у «Facebook» голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів, коментуючи ініціативи уряду та президента Порошенка.

«За збоченою логікою влади на чолі з Порошенком прості українці мають платити податки, взагалі не отримуючи доходів. Навіть не знаю де в світі ще таке можливо. Натомість оліграхи, які продовжують доїти конаючу економіку країни, цілком вільно себе почувають і виводять в офшори мільярди. Вони про податки нічого не чули. Недолугий і некомпетентний уряд на чолі з Гройсманом вніс до парламенту такий самий недолугий проект змін до законодавства, які змушують сплачувати єдиний соціальний внесок навіть тих фізичних осіб підприємців, які не здійснюють зараз діяльності та не отримують доходів. Така сама недолуга Верховна Рада на чолі з Парубієм це підтримала, за винятком хіба що «свободівців» (які проголосували саме «проти», а не заховали голову в пісок). Президент Порошенко це безглуздя підписав», – відзначив Анатолій Вітів.

Також «свободівець» констатував, що влада спочатку остаточно знищила малий та середній бізнес, а тепер ще й змушує його платити податки, які нема з чого платити.

«Це верх ідіотизму. Ось і всі ті «реформи», про які вони торочать з екранів телевізорів. При цьому, щоб не сплачувати ЄСВ з повітря, реєстрацію підприємцям треба припинити до 1 січня. Тепер стоять довжелезні черги біля центрів надання адміпослуг, адже зрозуміло, що ніхто не збирається платити за те, чого нема. Що ж, ці «реформатори» вже давно все довели, але це була жирна крапка. Вони мають піти», – відзначив він.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ