Про це в інтерв'ю «Вголосу» заявив екс-нардеп Ігор Мірошниченко.

«Тому влада ладна легко поступитися іншими принципами – традиціями міцної української сім'ї і християнськими цінностями, які для неї ніколи не були справді цінними. Тому і здають їх цілому світові в обмін на лояльність до себе.

Ми абсолютно чітко розуміємо, що в Україні несприйняття того, що відбулося в неділю у Києві (гей-парад 17 червня, - ред.), сягає, мабуть, 95%, а то й більше. Натомість влада абсолютно ігнорує інтереси більшості, захищаючи себе.

На мій погляд, українці мають дуже жорстко відстоювати свої позиції, а представникам влади, які толерують гей-паради і намагаються почути американців чи європейців значно більше, ніж самих українців, — дати червону картку на наступних виборах і не пустити їх до керма», - зазначив Мірошниченко.

Разом з тим, політик наголосив, що в Україні найтолерантніше законодавство, яке насправді не дає можливості дискримінувати кого-небудь за якимись ознаками:

«Немає жодної потреби виокремлювати когось із суспільства і захищати більше, ніж інших, бо дискримінації в Україні за великим рахунком немає! Тому все, що сьогодні відбувається стосовно представників нетрадиційної сексуальної орієнтації, – це радше бажання сподобатися отримати максимальні грандові кошти, аби далі проводити гей-паради, голосячи про фейкові переслідування представників ЛГБТ. Більше того, отакі заходи просто покликані викликати не фейкове, а вже реальне роздратування і агресію у стосунку до представників сексуальних меншин».

«Я особисто знаю кількох людей нетрадиційної орієнтації, - додав Ігор Мірошниченко. - І вони на ці паради не ходять. Не ходять, бо їм не платять гранди, бо їм просто не треба захищати свої права, адже ці права ніяк не порушено. Так, вони не можуть створювати сім'ї, і вони усвідомлюють, що така сім'я не є нормальною. Але їх це влаштовує, вони нікого не чіпають. Насправді ж виходять на гей-паради ті, хто заробляє гранти, і ті, хто танцює під дудку Заходу. Вони, до речі, найбільше провокують поки надзвичайно толерантне українське суспільство на нетерпимість і нетолерантність, за яку вони нібито дуже борються».

Так, за словами політика, суть у тому, що влада стандартно бавиться з суспільством у популістичні ігри, заявляючи про створення помісної церкви.

«Але події 17 червня, кількість поліцейських і ставлення влади до тих, хто має іншу думку (патріотів, націоналістів, представників церкви, які у відповідь на протест отримали жорстоке побиття), демонструє щирість намірів нашої влади стосовно отримання того томосу. Намірів займатися духовністю в Україні немає взагалі. Є бажання сподобатися. Але зважте: якщо бажання сподобатися українцям буде протиставлене бажанню сподобатись Заходу і можливості захистити свій зад від корупційних переслідувань – вибір буде зрозумілим…власна шкура», - каже Мірошниченко.

Більше на цю тему читайте у статті: «Боротися за Помісну Церкву і організовувати гей-парад? Це шизофренія!»

ІА "Вголос": НОВИНИ