Про це йдеться у відповіді на петицію містян, передає власкор «Вголосу».

Так, мешканці вулиць Вериківського, Волошина, Мурашка, Вересая, Вишенського та Трутовського звернулися до Луцької міської ради з проханням провести капітальний ремонт дороги вулиці Трутовського (від перехрестя вулиць Трутовського та Львіської до вулиці Вериківського). 

У петиції йшлося про те, що приватному сектору більше 30 років, а на цих вулицях проживає понад 300 людей. Окрім мешканців, цією ділянкою дороги користуються: Волиньфармпостач оптовий аптечний склад, ковбасний цех «Хороший смак», СТО, ПП «ВЕСТ-КЕРАМІК», РайДУ, гаражний кооператив «Автомобіліст-4». 

«Нині дорожнє покриття знаходиться в жахливому стані: величезні ями, які в дощову погоду перетворюються на озера багнюки (неможливо в нормальному вигляді дійти до зупинки громадського транспорту, дитячих садків, шкіл, університету, поліклініки, аптечних складів, автостанції №2); відсутні тротуари; асфальтне покриття вимивається; у вечірню пору доби вулиця не освітлюється», – зазначено у документі.

Натомість у відповіді на петицію йдеться про те, що у зв'язку з обмеженістю фінансування статті витрат на ремонт вулично-дорожньої мережі провести капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Трутовського немає фінансової можливості. Питання про фінансування робіт подадуть на затвердження депутатам Луцької міської ради при формуванні плану робіт на 2018 рік. 

ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» доручили в осінній період при сприятливих погодних умовах провести роботи з грейдування вулиці.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ