Про це в інтерв'ю «Вголосу» заявив директор Центру стратегічних розробок Андрій Ніцой.

«Якщо кандидату у Президенти Петрові Порошенку потрібен рейтинг — починається пропагандистська кампанія щодо української помісної православної церкви. Розігрується карта томосу від Вселенського патріарха Варфоломія і все таке інше. Якщо потрібні гроші від МВФ та преференції для непереслідування офшорних корупційних рахунків Президента – у хід ідуть оці гомосексуальні уподобання очільників влади.

Слід наголосити й на тому, що влада в Україні неоднорідна, а складається із кількох груп впливу. Одна із них найпотужніше представлена в силовому блоці міністром внутрішніх справ Аваковим та його командою з «Народного фронту». Зрозуміло, що ця команда має свої інтереси, а залежать вони від того, що необхідно подобатися американським і європейським партнерам. Саме тому поліція і Нацгвардія охороняють усі ці гомосексуальні паради, демонструючи готовність застосувати найжорсткіші заходи впливу.

Разом з тим, «Народний фронт» намагається сподобатись Заходу і через освітню сферу, нав'язуючи українцям так звану гендерність руками свого міністра Гриневич. Під цим красивим словом «гендер» вони упаковують неповагу до сім'ї, натомість пропонуючи різного роду сексуальні антипедагогічні збочення.

Давно зрозуміло, що у нас усе заточено тільки на політичну доцільність і нічого спільного з національною ідеєю, пам'яттю, духовністю, традицією та культурою ця влада не має узагалі», - зазначив Ніцой.

За його словами, нам, українцям, це загрожує тим, що на додаток до соціально-економічного зубожіння прийде ще й бездуховність, апатія і невіра:

«Скоро частина людей змучиться бути українцями, адже з усіх боків їй жорстко нав'язується думка про те, що бути сім'янином і народжувати дітей — це немодно, непрестижно, негендерно. Більше того, народ переконують, що бути українцем — це пошло, бо в нас Уряд сексуальних і національних меншин. З такої бідної країни, яка не поважає своїх нормальних, не збочених громадян, люди будуть тікати. Так, тікатимуть у ті самі країни, де є всі ці гей-паради. Але там ці паради швидше екзотика, а не генеральна лінія влади, як в Україні».

Більше на цю тему читайте у статті: «Боротися за Помісну Церкву і організовувати гей-парад? Це шизофренія!»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ