Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив екс-віце-спікер, народний депутат України VII скликання Руслан Кошулинський:

«Вони працюють на одну кишеню (теперішня влада з попередниками, – ред.). Це одне і те саме. Не буде розслідування. Поняття «політична воля» у них відсутнє. Вони хочуть виграти вибори. От чого хоче Порошенко: виграти вибори чи перемогти у війні? Звісно, що перше! То що ж йому для цього потрібно?...

Згадайте, як Кучма перемагав у другому турі: якщо не Кучма – то Симоненко. Тому вони сьогодні активно тих всіх самих колишніх регіоналів підпитують. У Парламенті більшості немає. А хто їм дає голоси? З ким вони торгують з Донбасу? Власне – з колишніми. Це одна зв'язка. Один був засновником «Партії Регіонів», членом політради СДПУ(о), членом Кабінету Міністрів Азарова (Порошенко, – ред.)… То вони що, розійшлися? Ні. Вони разом торгують: і політично, і економічно. Тому ви вважаєте, що вони розслідуватимуть, хто кого вбив? То ж доведеться когось садити…А кого? Своїх партнерів? Не будуть, бо нема там словосполучення «політична воля». Там тільки політична комерція. Вони тільки загортатимуть цукерки у гарні позлітки. Доки ця влада буде – розслідування не буде».

«Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ