Про це в інтерв'ю «Вголосу» заявив громадський діяч Дмитро Корчинський.

«З одного боку, влада хоче сподобатися християнам на предмет канонічної автокефалії, а з іншого боку вона намагається сподобатись західним гомосоціалістам, від яких залежать кредити і взагалі добре ставлення до цих корупціонерів.  

Найгірше у тому, що теперішня влада в Україні завжди надає перевагу останнім. Влада розуміє, що українським народом можна легко нехтувати…і вона це виконує. А ви спробуйте отак знехтувати євробюрократією чи волею американського посла…Уявіть, що тоді буде.

Недільний гей-парад у Києві це довів. Ми вкотре переконалися, що представники ЛГБТ-спільноти хочуть реалізовувати свої права тільки завдяки жорстокому відбиранню прав здорових людей», - зазначив Корчинський.

На його думку, унаслідок цих подій в Україні відбудеться християнська мобілізація суспільства.

«Коли віра загрожена, вона стає актуально. Коли їй нічого не загрожує — вона підупадає. Зараз ми бачимо відверту загрозу вірі, як і загрозу державі. Не секрет, що багато українців згадали, що вони українці, завдяки Путіну, який почав окупацію. А тепер багато християн згадають, що вони християни, завдяки отакій антихристиянській політиці влади.

Треба пам'ятати, що у війні проти Московії ми переможемо тільки в тому випадку, якщо національно-визвольну війну перетворимо у війну за віру. Суть у тому, що кожна національно-визвольна війна має свою межу, а війна за віру цієї межі не має. Віруючі люди тим відрізняються від патріотів, що останні воюють з ворогом на власних воротах, а віруючі приходять до ворога додому і б'ють його там», - додав Дмитро Корчинський.

Більше на цю тему читайте у статті: «Боротися за Помісну Церкву і організовувати гей-парад? Це шизофренія!»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ