Про це 20 травня 2017 року заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок під час зустрічі з громадою в Хмельницькому.

Очільник націоналістичної політсили наголосив, що за розмовами можновладців про «благі справи» насправді криється їхнє бажання заново зробити українців кріпаками.

«Влада разом із олігархами провадять повний розпродаж України й намагається знову закріпачити українців. До того ж вони це роблять під личиною благих справ. Так, до прикладу, проштовхують рабський проект Трудового кодексу, говорячи про те, що чинне законодавство є застарілим. Звісно, нам потрібен новий актуальний закон про працю, однак якщо вчитатися в те, що пропонують у проекті нового ТК, одразу бачимо, в чиїх інтересах написаний цей документ. Він обстоює інтереси олігархів, а не українців, як би це мало бути в нормальному законі».

Водночас Голова ВО «Свобода» зауважив, що українці зобов'язані зупинити цей процес.

«Ми, українські націоналісти, прагнемо аби сучасне покоління стало останнім з тих, якому доводиться боротися за Україну. Ми хочемо, щоби нашим дітям і внукам не доводилося цього робити й вони жили в державі, побудованій на засадах соціальної й національної справедливості», ‒ зазначив Олег Тягнибок.

ІА "Вголос": НОВИНИ