Голова фракції ВО «Свобода» Олег Панькевич закликав владу Львівщини організувати виїзд делегації на Верецький перевал, де вшановуватимуть січовиків Карпатської України.

Про це він заявив сьогодні, 25 жовтня, під час сесії Львівської обласної ради, повідомляє прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

За словами націоналіста, у ці дні українці відзначають важливі дати — 80-річчя створення уряду Карпатської України та 80-ту річницю створення Організації народної оборони «Карпатська Січ».

«Наприкінці жовтня відзначаємо дві важливі дати: 80-ту річницю створення уряду Карпатської України, а також 80-ту річницю створення Організації народної оборони «Карпатська Січ». З цієї нагоди 26-28 жовтня на Закарпатті відбудуться важливі заходи, зокрема, наукові конференції, культурні заходи. Дуже важливо, щоб Львівщина взяла в них участь. Звертаюся до голів обласної ради й облдержадміністрації, щоб вони організували виїзд делегації Львівщини в неділю, 28 жовтня, на Верецький перевал, де відбудеться вшанування січовиків Карпатської України», — зазначив Олег Панькевич.

Він також наголосив на важливості національно-патріотичних заходів на Закарпатті та залученні до них громадськості та влади.

ІА "Вголос": НОВИНИ