Про це інформує прес-служба ЛМР.

«ПрАТ «Ірокс» має об’єкти будівництва на вул. Антонича і вул. Шевченка. Однак для проведення цих робіт земельна ділянка «Іроксу» не надавалася.

Щодо будівництва на вул. Шевченка,418, то з цього приводу були не одноразові судові засідання. Доказів оформлення права користування земельною ділянкою ПрАТ «Ірокс» не надало жодному суду.

Також жодних рішень щодо надання містобудівних умов та обмежень на будівництво на вказаній земельній ділянці, рішень сесії ЛМР щодо надання ПрАТ «Ірокс» земельної ділянки на вул. Шевченка, 418 у власність або користування не приймалося.

Тому фізичні особи, які придбали житло у ПрАТ «Ірокс», змушені звертатися до суду з позовами про визнання права власності на квартиру, оскільки «Ірокс» не може надати у власність квартири, бо право власності у ПрАТ «Ірокс» на будинок в цілому відсутнє.

Також Львівська міська рада не надавала ПрАТ «Ірокс» земельних ділянок під будівництво житла на вул. Т.Шевченка, 418, вул. Антонича,1, вул. І.Величковського,61 та на вул. Тернопільській, 42.

ІА "Вголос": НОВИНИ