Про це заявив помічник голови ДПСУ Олег Слободян в ефірі телеканалу «112 Україна».

«На всіх цих позиціях залишаються палатки власників автомобілів, залишаються самі автомобілі. Скоріше за все, акції продовжаться», – сказав він.

Також, за словами спікера, вчора суттєвого скупчення автотранспорту не було, тому що з блокувальниками вдалося досягти домовленостей про те, що періодично вони будуть пропускати автомобілі, що й відбувалося впродовж дня. На вечір ситуація дещо стабілізувалася.

«Будемо сподіватися, що вони (акції, – ред.)  не сильно вплинуть на рух автотранспорту і, в першу чергу, не буде торкатися інтересів тих громадян, які з метою туризму подорожують за кордон», – заявив речник ДПСУ.

Нагадаємо, вчора, 22 лютого, власники автомобілів з іноземною реєстрацією почали акцію на третій за вчорашній день прикордонній дорозі – що веде до пункту пропуску «Шегині» на кордоні з Польщею. Окрім цього, вчора вранці такі ж акції власників автомобілів з іноземною реєстрацією почалися на дорогах, що ведуть до пунктів пропуску «Порубне» на кордоні з Румунією, та «Ужгород» на кордоні зі Словаччиною. 

ІА "Вголос": НОВИНИ