За її словами, власниця апартаментів у курортному комплексі «Шале Грааль» Валентина Мощинська вже довгий час не сплачує житлово-комунальних послуг за свій апартамент. За півроку її борг комплексу склав 8 тис. грн.. Крім того, Валентина Мощинська ще не сплатила за свій апартамент 170 тис. грн..

Тетяна Пономаренко зазначила, що сьогодні власниця апартаменту не згідна з політикою керівництва «Шале Грааль» і регулярно влаштовує публічні скандали в курортному комплексі, через, що її одного разу довелося не пустити у свій апартамент.

«Вона погрожувала підпалити комплекс і зірвати святкові заходи, які заплановані у новорічну ніч», - повідомила Тетяна Пономаренко.

Директор ЗАТ «Карпатський дім» поінформувала, що 28 грудня, після цього випадку, довелося написати заяву начальнику трускавецького відділення міліції Василю Бурику з проханням вжити заходів, які б заподіяли злочинним намірам Валентини Мощинської.

Тетяна Пономаренко розповіла, що Валентині Мощинській, як власниці апартаментів у курортному комплексі, пропонували різні варіанти виходу з ситуації, у випадку якщо вона не згідна з політикою керівництва, зокрема продати апартаменти. Проте пані Мощинська навідріз відмовлялася від пропозицій.

«Тарифи, які потрібно сплачувати з житлово-комунальні послуги у нас прості, звичайні. Є дані, що у пані Мощинської платежі були наступні: липень – 1500 грн., серпень – 1400 грн., вересень – 1600 грн., жовтень – 1500 грн., листопад – 1600 грн.. Це оплата за комунальні послуги з повним сервісом», - повідомила Тетяна Пономаренко.

Вона додала, що в дані суми, згідно з угодою з власниками, входить плата за користування спільною площею: коридорами тощо, а чистий дохід власника апартаменту площею 40 кв. м, за даними Пономаренко, складає 7-12 тис. грн., в залежності від сезону.

«1500 грн. – це перебування гостей у апартаменті протягом 2-3 днів», - зауважила вона.

Лікувально-рекреаційний курортний комплекс «Шале Грааль» розпочав свою роботу у червні 2009 року. У закладі знаходиться 63 апартаменти власниками яких є різні фізичні або юридичні особи. Вартість апартаментів складає від 3 тис. 500 USD. Протягом 6 місяців роботи комплекс відвідали близько 600 осіб.

Будівництво комплексу коштувало 15 млн. USD, з яких 3 млн. USD – іноземні інвестиції. У 2010 році та території закладу планується спорудити ковзанку, площадку для мінігольфу, а з 2011 року ще один комплекс на 50 номерів.

ІА "Вголос": НОВИНИ