Як інформує прес-служба ЛМР, на ремонти театрів з міського бюджету передбачили 4,3 млн грн, а на закупівлю обладнання та предметів довгострокового користування для театрів Львова виділили з бюджету 500 тисяч грн.

У Львівському академічному духовному театрі «Воскресіння» вже здійснюють внутрішні роботи в приміщенні театру. Закінчення робіт – кінець серпня 2017 р. До кінця року планують зробити капітальний ремонт даху театру, а також реконструювати систему електропостачання.

У Першому українському театрі для дітей та юнацтва тривають роботи з капітального ремонту фасаду.

Щодо реставраційно-ремонтних робіт даху та фасаду Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки – оголошується тендер на їх виконання. Також розробляється проектно-кошторисна документація на проведення капітального ремонту внутрішнього дворика театру.

Щодо реставрації фасаду Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса  – проводиться експертиза проекту, початок робіт запланований на серпень 2017 року. До початку опалювального сезону планують реконструювати систему опалення театру. А також розроблена проектно-кошторисна документація на реставрацію приміщень театру. Орієнтовна дата оголошення тендеру – липень 2017 року.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ