Про це інформує Патрульна поліція Львова у Facebook.

Зокрема, на вулиці Сихівській екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль Mercedes-Benz ML500, який перебував у розшуку за скоєння ДТП. Інспектори вияснили, що водій не мав при собі документів, оскільки в нього їх вилучили за підозрою у керуванні автомобілем в стані алкогольного сп'яніння, проте суд не притягнув його до відповідальності. Особу встановили та запропонували пройти перевірку на стан сп'яніння. Результат – 0.42 проміле. На водія склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), а також викликали в Управління патрульної поліції для розгляду справи по розшуковому ДТП.

Ще одного водія, цього разу мопедиста, зупинили через відсутність мотошолома. Чоловік поводився агресивно, документів не показував, а також мав очевидні ознаки алкогольного сп'яніння. Результат перевірки на приладі Drager – 2.40 проміле.

Ще 4 водії мали явні ознаки наркотичного сп'яніння. Всі четверо відмовилися від проходження перевірки, а тому на них склали протоколи за керування в нетверезому стані.

Тепер подальшу долю водіїв вирішуватиме суд.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ