Про це сьогодні, 5 жовтня, під час сесії Львівської міської ради повідомила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк, інформує кореспондент «Вголосу».

«Недостача водіїв у електротранспорті – 161, у АТП-1 – 70 водіїв. Люди масово їдуть за кордон. Прийнято рішення підняти розмір зарплати водіям на 1000-1200 грн. Тому зараз поступово людей набирають і оновлюють штат», – заявила Маруняк. 

Також Ірина Маруняк наголосила, що лише після рішення суду у Львові буде проведений новий конкурс на маршрутні перевезення. 

«17 жовтня суд має прийняти рішення щодо анулювання конкурсу на пасажирські перевезення. Лише після того можуть бити укладені нові конкурси», – заявила чиновниця. 

Окрім того, чиновниця Садового зазначила, що тарифи на пасажирські перевезення були затверджені ще у 2015 році, а за цей час ціни зросли. 

«Тарифи на пасажирські перевезення у розмірі 4 грн затверджені у 2015 році. За цей час подорожчали запчастини і бензин. За два роки закупили 103 автобуси, 9 трамваїв, 10 тролейбусів, один електробус. Цього недостатньо», – наголосила Ірина Маруняк.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ