Про це інформує власкор «Вголосу».

Під час розгляду питання «Про затвердження міської програми матеріально-технічного забезпечення військової частини А1008, Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області, Володимир-Волинського ОРВК» з’ясувалося, що 60 тисяч гривень, які виділяються на забезпечення програми, вистачить тільки на купівлю палива.

«Ця програма сьогодні є дуже важливою для забезпечення особового складу нашої військової частини, де проходять службу жителі Володимира-Волинського. І на папері ця програма виглядає дуже правильно. Але зараз на цю суму не можна купити практично нічого. Ми зобов’язані дати кожному нашому бійцю все те чого не дає держава, тому що за рахунок військової частини перевиконується бюджет міста, а це мільйони гривень. Ми маємо забезпечити бійців засобами захисту, предметами речового майна і військового спорядження», - зазначив депутат від ВО «Свобода» Сергій Коба.  

В підсумку міська рада прийняла рішення про виділення додатково ще 40 тисяч гривень на забезпечення виконання даної програми, що загалом становить 100 тисяч гривень.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ