Про це власкору «Вголосу» повідомили в ОДА.

Ще 11 серпня цього року голова облдержадміністрації Володимир Гунчик офіційно звернувся до найвищого представницького органу влади краю з проханням терміново скликати позачергову сесію 30 серпня 2017 року, аби розглянути, зокрема, й бюджетні питання.

Відтак, у серпні депутати не працюватимуть, адже, як зазначено у листі, не вистачить кворуму, необхідного для прийняття відповідних рішень. Висновки про відсутність обранців громади в сесійній залі зробили за результатами опитування.

«За дорученням голови обласної ради Палиці І. П. та враховуючи особливості літнього календарного періоду, працівниками виконавчого апарату ради було організовано в режимі телекомунікаційного зв'язку попереднє опитування депутатів найвищого представницького органу краю щодо можливої їхньої участі в роботі позачергової сесії. Результати проведеного опитування свідчать про відсутність кворуму, необхідного для прийняття депутатами відповідних рішень. Враховуючи викладене вище, не вбачається можливим скликання на 30.08.2017 року позачергової сесії обласної ради», – зазначено у листі за підписом заступника голови ради Романа Карпюка.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ