Про це інформує власкор «Вголосу».

Діяльність Олександра Кватирка на посаді начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства викликала обурення у депутатів. Свої претензії до неефективної роботи лісового управління вони висловлювали під час обговорення питання про діяльність Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Голова фракції ВО «Свобода» Анатолій Вітів поцікавився у Олександра Кватирка, чому масово грабують ліс на Волині, а керівництво управління бездіє і навіть покриває такі схеми.

Депутат Петро Савчук нарікав на те, що чиновник ігнорує депутатів і не виявляє бажання до діалогу.

Перший заступник голови облради свободівець Олександр Пирожик назвав звіт управління «брехнею в гарній обгортці». На думку Олександра Пирожика, керівництво лісовим господарством в області є неефективним з господарської точки зору.

Спробував заступитися за Олександра Кватирка заступник директора держагенства лісових ресурсів України, депутат облради Володимир Бондар. Він розкритикував пояснювальну записку до проекту рішення, яке розглядається, як таку, що не містить конкретики, і закликав депутатів не робити політичної розправи під час прийняття рішення.

У проекті звернення йдеться: «Рекомендувати Міністру аграрної політики та продовольства Кутовому Тарасу Вікторовичу, Державному агентству лісових ресурсів України розглянути питання щодо невідповідності займаній посаді начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Кватирка Олександра Михайловича».

ІА "Вголос": НОВИНИ