Більшість волинських ЗМІ ігнорують і не висвітлюють зловживання у лісовій галузі області й у роботі керівництва управління лісового та мисливського господарства на чолі з Олександром Кватирком. Про це під час прес-конференції повідомила журналіст "Громадське Волинь" Марія Доманська.

"Зловживання, які відбуваються у лісовій галузі Волині, замовчуються провідними ЗМІ області. Вони намагаються не реагувати на це. Вдають, що нічого не відбувається. Натомість показують позитиви у роботі. Ця інформаційна блокада впливає на громадську думку", — зазначила Марія Доманська.

Оксана Петрук (Центр журналістських розслідувань "Сила правиди") підтвердила, що місцеві ЗМІ ігнорують розслідування зловживань у лісовій сфері, уникають публікації скандальних тем.

Також вона повідомила, що начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко намагався домовитися через третіх осіб стосовно припинення розслідування порушень у лісовій галузі.

«Зі мною були спроби говорити і домовлятися. Це були не лісівники. Вони переконували мене, що керівництво лісової галузі допомагає учасникам АТО, тому не потрібно їх чіпати», — розповіла Оксана Петрук.

Також вона повідомила про порушення, які відбувалися під час будівництва на території заказника «Воротнів». І додала, що волинські ЗМІ ігнорують та не помічають її журналістські розслідування.

ІА "Вголос": НОВИНИ