Про це власкору «Вголосу» стало відомо під час засідання майнової комісії облради.

Депутат Святослав Кравчук зауважив, що контракт у Валентини Касарди закінчується сьогодні, 14 лютого, і назвав розгляд питання «підкилимними іграми».

«Укропівець» В'ячеслав Рубльов зазначив, що Касарду потрібно призначити виконувачем обов'язків керівника лише на три місяці і провести конкурс на заміщення посади.

«Давайте діяти прозоро і справедливо», – закликав Кравчук. Він попросив продовжити контракт директорці «Проліску» на рік. До цього ж – провести конкурс, а не приймати рішення «сьогодні на сьогодні».

Своєю чергою, депутат Людмила Кирда наголосила, що такі «договірняки» відбуваються не вперше. І нагадала, що колись голова облради Ігор Палиця назвав санаторій зразковим. Тепер же ситуація дивним чином змінилася.

«Якщо хтось уже там рве підметки і хоче зайняти місце, то хай прийде на комісію та покаже свої вміння», – закликав депутат Анатолій Грицюк.

Директорк «Проліску» Валентина Касарда сказала, що вся ця ситуація виникла через те, що заклад «комусь засвербів». Нині санаторій успішно функціонує, отримує прибутки і схвальні відгуки гостей.

Обранці громади перед ухваленням остаточного рішення оголосили перерву. Згодом вирішили продовжити Валентині Касарді контракт лише на три місяці та оголосити конкурс на заміщення посади директора «Проліску».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ