Голова Волинської ОДА Володимир Бондар заявив: «Якщо говорити про причини збору підписів, то я вбачаю їх в одному: організація політичної структури Блоку Юлії Тимошенко, яка має більшість у всіх радах області і має деяких представників в органах місцевого самоврядування, на превеликий жаль, на Волині показала свою некомпетентність і неможливість управляти процесами».

Володимир Бондар додав: «Я готовий коментувати це з цифрами та іншими аргументами. Я бачу невміння команд підходити до вирішення елементарних господарських питань, які вони зобов’язані вирішувати. Свої некомпетентність і невміння приймати ті, чи інші рішення, вони вирішили компенсувати нападками на органи виконавчої влади».

Керівник області запевнив, що готовий до жорсткої, а, подекуди, жорстокої розмови. «Я дуже багато мовчав до сьогодні. Тепер я готовий говорити на всі теми. Закритих тем щодо ставлення до себе і щодо ставлення до інших керівників області, у мене сьогодні немає», – зазначив він.

Питання з ініціативою його відставки Володимир Бондар вважає місцевою недолугою ініціативою. «Вона, як і більшість місцевих недолугих ініціатив, яку демонструють місцеві керівники БЮТ і УНП. Я це кажу з великим сумом, бо цих людей я довгий час вважав своїми побратимами», – зазначив голова ОДА.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ