13 січня голова Волинської ОДА Володимир Бондар заявив, що не згідний з ухвалою Луцького міськрайонного суду щодо захисту його честі, гідності та ділової репутації і буде подавати апеляцію. Згідно його оціночних суджень, суддя є корумпованою.

Голова ОДА вважає, що голова Волинського обласного комітету молодіжних організацій Олександр Гіль, до якого він позивався, не навів належних доказів щодо того, що Володимир Бондар скомпрометував себе на посаді.

Володимир Бондар вважає, що суддя Луцького міськрайонного суду Людмила Веремчук, яка розглядала справу, вільно трактує законодавство. Тим самим не надаючи змоги захистити йому свою честь та гідність. Згідно оціночних суджень Володимира Бондара, Людмила Веремчук є причетною до корупції та хабарництва у судах, оскільки він уже неодноразово мав справи з нею.

12 січня на судовому засіданні по справі позову щодо захисту честі, гідності і ділової репутації до голови ВОКМО Олександра Гіля суддя Луцького міськрайонного суду Людмила Веремчук винесла ухвалу відмовити Володимиру Бондару у задоволенні позовних вимог.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ