Про це власкору «Вголосу» повідомили в ОДА.

Всесвітня літня гімназіада з боксу відбувалась 2-9 травня у Маррокеші. У змаганнях взяли участь понад 4 тисячі юнаків та дівчат з усіх країн світу. Зокрема, вихованки Володимир-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи – Марія Любух та Ірина Боярин – здобули золоту та бронзову медалі.

У третій день Гімназіади українська збірна з боксу додала на свій рахунок чергові звитяги. Справжнім святом для шанувальників стало те, що наші боксери вибороли 8 золотих, 5 срібних і 7 бронзових нагород.

Слід зазначити, що вперше за часи проведення таких заходів на п'єдестал пошани піднялись волинські спортсменки – вихованки Володимир-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи (директор Зінкевич О. К.). Так, Марія Любух у ваговій категорії 60 кг виборола золоту нагороду та Ірина Боярин у ваговій категорії 63 кг отримала бронзу.

За інформацією Федерації боксу України збірна команда нашої держави здобула перше загальнокомандне місце на боксерському турнірі Всесвітньої Гімназіади – 2018, випередивши збірні команди Росії та Марокко, які посіли друге і третє місця відповідно.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ