Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Директор «Львівського радіо» Мирослава Лубкович заявила, що реформа суспільного телебачення та радіо – це фактична ліквідація засобів масової інформації.

«Реформа суспільного телебачення та радіо – це знищення ЗМІ. З 1 січня ліквідовані усі програми на радіо, зокрема закрита і передача про воїнів АТО. Читала коментар Аласанії, що у Львові реформі суспільного мовлення противляться дисиденти та викладачі УКУ. Львівське радіо працює з 30-х років – це вже історія. У нас є останній запис Соломії Крушельницької, у нас записувався Володимир Івасюк. Львівське радіо, попри вказівки ФСБ знищити записи Василя Барвінського, зберегло їх. Коли Дні Європи проходять у Львові – у нас черги на екскурсію. Львів не може мовчати. Знищити легко. Так звані реформатори діють сталінськими методами: все робиться мовчки та підкилимно», – пояснила Мирослава Лубкович.

Керівник філії ПАТ «НСТУ» «Львівська регіональна дирекція» Оксана Клим пояснила, що телевізійників масово звільняють, аргументуючи тим, що працівники філії некваліфіковані.

«Складається враження, що ліквідація обласного телебачення зумовлена зацікавленістю нашим майном, а це 2 гектари землі у центрі Львова», – наголосила Оксана Клим.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ