Про це повідомляє ТСН.

Олександр Євтєєв був єдиною дитиною в сім’ї.

«Мати он чорна, як тінь, її взагалі не видно, вона страшна ходить», – каже дядько загиблого Володимир Тимошенко.

Попрощатися з Олександром прийшли його сумські друзі та однокурсники. Він навчався в Харківському університеті, де зустрів свою майбутню дружину. «Вони тільки недавно з’їздили в медовий місяць, тільки повернулися», – каже однокласниця Олександра Наталія Іваницька.

Він – успішний айтішник, вона – фахівець іноземної компанії, влітку тільки-но одружилися. Того дня обидвоє поверталися з роботи, домовилися зустрітися на світлофорі із сестрою. Олександр загинув на місці, дружина та її сестра вижили – вони в лікарні у тяжкому стані.

Оксана вчора прийшла до тями, але про ДТП вона взагалі нічого не пам’ятає. Рідні їй сказали, що вона впала зі східців, а про смерть чоловіка досі не розповіли – сказали, що Сашко в терміновому закордонному відрядженні.  Для винуватця аварії родичі вимагають найсуворішого покарання.

«Цих уродів на дорогах… На кожному кроці оці сопляки на крутих машинах, пальці зігнули – кувалдою не розігнеш. Нікому діла нема до них», – обурюється дядько загиблого.

Як писав «Вголос», також сьогодні у Харкові попрощалися з жертвами страшної аварії на вулиці Сумській – 46-річною Аллою і 19-річною Анастасією Сокіл.

ІА "Вголос": НОВИНИ