«Ворскла» зломила опір «Сталі» лише на 56-й хвилині матчу. Павло Ребенок промчав по лівому флангу і прострілив в центр штрафного, де першим на м'ячі виявився Сандро Кобахідзе – 1:0.

Через 15 хвилин «Сталь» несподівано відігралася, реалізувавши фактично перший небезпечний момент біля воріт суперника. Богдан Шуст не найкраще зіграв на виході після подачі кутового, вибивши прямо на Артема Хоцянівського, а той не розгубився і прицільно пробив у незахищений кут воріт – 1:1.

Ще в першому таймі господарі мали знімати всі питання про переможця, однак не реалізували як мінімум чотири стовідсоткові моменти. Відразу після перерви каркас воріт двічі врятував «Сталь» від вірного гола.

На останніх хвилинах «Ворскла» спробувала організувати повноцінний фінальний штурм, проте «Сталь» досить впевнено оборонялася, а в одному з епізодів навіть була близька до забитого м'яча, якби не сейв Шуста після удару Ореста Кузика, пише glavcom.ua.

Ця нічия істотно не вплинула на турнірне становище команд. «Ворскла» зрівнялася за очками з «Вересом», але залишилася п'ятою в таблиці, а ось «Сталь» як мінімум до вечора потіснила «Чорноморець» з передостаннього місця.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ