Про це повідомляє батальйон «Січ» («Легіон Свободи»).

Наводимо текст подяки повністю:

«95 окрема аеромобільна десантна бригада Сухопутних військ Збройних сил України, в особі особового складу та керівництва бригади, висловлює щиру подяку батальйону особливого призначення ГУ МВС України в м. Києві «СІЧ» за сумлінне виконання бойових завдань спільно з 95 окремою аеромобільною десантною бригадою Сухопутних військ Збройних сил України в м. Авдіївка, селищах Марʼїнка та Піски.

За час проведення АТО батальйон «СІЧ» постійно разом з бійцями 95 бригади виконували поставлені бойові завдання з оборони та патрулювання вказаних селищ та прилеглих територій, також вели спільну вартову службу на блокпостах першої лінії оборони.

Керівництво ГУ МВС України може пишатися особовим складом батальйону особливого призначення «СІЧ», які дійсно є патріотами та професіоналами своєї справи, сумлінно та злагоджено працюють з іншими бойовими підрозділами на першій лінії проведення АТО».

 

Командир 2 аеромобільного десантного батальйону 95 ОАЕМБр капітан П.І. Розлач висловив письмову подяку батальйону «СІЧ» ...

Posted by Батальйон спеціального призначення "СІЧ" on 5 серпня 2015 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ