Про свою підтримку у важки час заявляють і ті, хто, зазвичай, критикує Росію за її дії на міжнародній арені, передає Голос Америки.

«Мої думки з жертвами терористичних нападів у Санкт-Петербурзі. Ми маємо підтримати народ Росії та засуджувати акти нерозбірливого насильства (indiscriminate violence - прим. ГА), де б вони не відбувались», - заявила сенатор-демократ Джін Шагін, яка відіграє провідну роль у Сенатському розслідуванні втручання Росії у вибори у США.

«Найглибші співчуття усім, кого зачепив вибух у метро Санкт-Петербургу, їх близьким та народу Росії», - твітує Єнс Столтенберґ, генеральний секретар НАТО.

«Ми молимося за Росію та Санкт-Петербург і усіх поранених та убитих сьогоднішніми трагічними та злочинними вибухами у метро Санкт-Петербургу», - сенатор-республіканець, колишній кандидат у президенти США Марко Рубіо.

«Міністр закордонних справ Німеччини Зіґмар Ґабріель заявив з приводу жахливих новин із Санкт-Петербургу: Наші думки з нашими друзями у Росії, з жертвами та їх родинами», - твітує МЗС Німеччини.

«Слідкую за новинами з Санкт-Петербургу разом з усіма міністрами закордоннних справ країн ЄС. Наші думки з народом Росії», - твітує голова зовнішньополітичного відомства ЄС Федеріка Моґеріні.

ІА "Вголос": НОВИНИ