Левова частка дзвінків стосувалася запитань щодо можливості виїзду людей зі Львова до Києва на Євромайдан. Таких дзвінків було 84.

Решта 30 дзвінків стосувалися інших запитань. Зокрема, додзвонювачі цікавились, яким чином у Львові відбудуться поминальні заходи до 80-их роковин Голодомору. Окрім того, кілька людей запитувало про те, о котрій годині розпочнеться мітинг на львівському Євромайдані. Також дзвонили очільники та працівники Стрийської та Золочівської районних рад, цікавились, де саме у Львові організовують виїзд громадян до Києва.

Дзвонили також і журналісти «Дорожнього контролю», пропонуючи свою допомогу – супровід транспорту, який перевозитиме людей до столиці. 

Один із додзвонювачів, який представився студентом Львівського автодорожнього коледжу, повідомив, що викладачі їхнього навчального закладу не відпускають студентів на Євромайдан.

Також задзвонив проректор Львівського національного медичного університету ім. Д. Галицького. Він заявив, що інформація про те, що студентів-медиків не відпускають на мітинг, яку оприлюднили студентські активісти на львівському Євромайдані, – не відповідає дійсності. Окрім того, проректор зауважив, що це спростування він також надав і студентському Координаційному штабу.

Ще кілька дзвінків надійшло від журналістів, які цікавились перебігом роботи телефону гарячої лінії Координаційного штабу Львівської обласної ради.

Декілька людей, які додзвонились на гарячу лінію, просили контакти осіб, які збирають допомогу для потреб громадян на Євромайдані у Львові та Києві. Люди, зокрема, пропонували надати гроші, їжу, каримати, паливо для транспорту, який перевозитиме людей.

ІА "Вголос": НОВИНИ