Про це пише Українська правда, посилаючись на порядок денний сесії на 6 жовтня.

Так, на розгляд планується винести законопроект Президента про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях.

А також будуть розглянуті два альтернативних проекти – від групи депутатів від «Самопомочі», та проект Андрія Іллєнка і інших депутатів.

Крім того, ВР планує розглянути президентський проект Закону про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Як писав «Вголос», із президентського законопроекту про реінтеграцію Донбасу вилучають пункти, які посилаються на Мінські угоди.

Нагадаємо, вчора у Раді обговорювали законопроект №7163 «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях».

Як відомо, президентські законопроекти №7163 та №7164 юридично закріплюють відсутність територіальної цілісності й передбачають інкорпорацію в Українську державу сепаратистського анклаву під контролем російських окупантів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ