Активістка Тетяна Лампіка звернулася до Президента Володимира Зеленського із проханням зупинити масову обрізку дерев у Дніпрі та по всій Україні.

Відеозвернення глава громадського формування «Екологічний патруль» Дніпропетровської області, представник громадськості у Міністерстві екології та природних ресурсів опублікувала у Facebook.

Активістка зазначила, що у Дніпрі йде масове спилювання зелених насаджень із порушенням державних санітарних та етичних норм.

У такий спосіб влада освоює бюджет. Тому громадськість обласного центру попросила Главу Держави втрутитися у ситуацію та допомогти зупинити масове спилювання не тільки у Дніпрі, але й по всій території України.

Прикметно, що на спеціальному сайті активісти навіть зареєстрували петицію, мета якої — зупинити невиправдану вирубку дерев під час реконструкції вулиці Короленка у Дніпрі. Для того щоб її розглянули, необхідно зібрати 1000 підписів. Однак лише за п'ять днів (петиція зареєстрована 5 червня) її вже встигла підтримати 771 особа.

Як писав «Вголос», Президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Василя Бедрія з посади начальника управління Служби безпеки в Рівненській області.

ІА "Вголос": НОВИНИ