У Польщі на залізниці загинув 14-річний хлопець з України. Він на залізничній станції ціною власного життя врятував свою 13-річну подругу-польку. 

Про це пише польське видання tvn.pl.

Трагедія сталась у місті Сваржедзі на залізничній колії, де загинув 14-річний громадянин України. Хлопець намагався врятувати свою подругу від зустрічного поїзда. Дівчину доставили до лікарні в Познані з численними травмами, вона втратила руку.

Все сталось в ніч з вівторка на середу.

За попередніми даними, відразу після опівночі товарний потяг, що прямував з Прушкува до Німеччини, він збив 14-річного хлопчика і 13-річну дівчинку. Підлітки сиділи на колії.

Як повідомляють польські видання, «підліток намагався врятувати свого однолітка від зустрічного поїзда. Хлопець загинув на місці».

Слідчі дії у справі ще тривають.

За неофіційними даними журналістів, на вокзалі було четверо підлітків. Кожен з них був з іншого населеного пункту, і незрозуміло, що вони робили на місці події.

14-річний підліток, який врятував життя своєї подруги, був громадянином України, який жив у Вшестіні, приблизно за 40 км від Сваржендза. Його подруга була на рік молодшою - польською дівчиною зі Слупецького повіту.

ІА "Вголос": НОВИНИ