Лікарі розповіли, які продукти здатні знизити ризик захворіти на серцево-судинні захворювання.
Про це інформує saludycardiologia.com.
Споживання таких продуктів, як риба, фрукти та волоські горіхи, може запобігти їх виникненню.
Зокрема, серцевим нападам сприяє неправильне харчування, нестача фізичних вправ і надмірний стрес.
Фрукти: щоденна порція захищає серце і знижує ризик серцевого нападу до 34%.
Часник: він діє як антитромботичний засіб, запобігаючи утворенню тромбів і знижуючи рівень холестерину до 14%.
Волоські горіхи: вживання їх 2 рази на тиждень знижує ризик серцево-судинних захворювань на 60%.
Риба: містить омега-3 жирні кислоти, які можуть запобігти серцевому нападу, оскільки збільшують час згортання крові.
Оливкова олія першого віджиму: знижує рівень "поганого" холестерину і збільшує вазодилатацію артерій.
ІА "Вголос": НОВИНИ