Про це пише сайт «Культпростір».

На торги виставлять картину Віктора Сидоренка із циклу Ultra-C, вартість якої оцінюють у суму від 10 до 15 тисяч фунтів, роботу Олександра Животкова під назвою «Вітер», що оцінена в 6-8 тисяч фунтів та роботу Electronic Notos Степана Рябченка. Її експерти оцінюють в 2-3 тисячі фунтів.

Також на аукціоні Phillips продаватимуть скульптуру Олексія Золотарьова «Роза вітрів», роботу Романа Мініна «Комплекс самодостатності». Серед живопису українських художників на торгах в Лондоні представлять картину Яни Бистрової «Іконоскоп», роботу Ганни Криволап «Стрічки IV» та картину «У гонитві за Білим Кроликом», створену Ігорем Коноваловим.

Нагадаємо, що 2014 року на торгах сучасного мистецтва Phillips були продані 16 робіт 14 українських художників. Серед них картина Анатолія Криволапа, яка пішла з молотка за більше ніж 100 000 доларів.

Віктор Сидоренко, Олександр Животков, Анатолій Криволап є героями енциклопедії «Слава України», яка вийде наприкінці 2015 року. До неї увійдуть 120 видатних діячів української культури.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ